Jump to content

Server error in '/' application


999ANDRE999

Recommended Posts

999ANDRE999

Boas a todos,

Tenho uma página desenhada com asp.net e programada em c# alimentada por uma BD postgres. Em algumas das páginas em tenho uma função que faz refresh automático de x em x tempo. acontece que de vez em quando, a página dá um erro: "operation is not valid due to the current state of the object"

pesquisei sobre o erro e dizem para colocar no ficheiro web.config os comenados:

<appSettings>
    <add key="aspnet:MaxHttpCollectionKeys" value="2000" />
    <add key="aspnet:MaxJsonDeserializerMembers" value="2000" />
  </appSettings>

e para aumentar o valor de 'value' se a página continuar a dar erro até que desapareça.
ora eu já aumentei o valor para 9999 e o erro continua a aparecer de vez em quando.

O meu código de web.config esta assim:

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<!--
  For more information on how to configure your ASP.NET application, please visit
  http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=169433
  -->
<configuration>
  <connectionStrings>
    <add name="ApplicationServices" connectionString="data source=.\SQLEXPRESS;Integrated Security=SSPI;AttachDBFilename=|DataDirectory|\aspnetdb.mdf;User Instance=true" providerName="System.Data.SqlClient" />
  </connectionStrings>
  <system.data>
    <DbProviderFactories>
      <add name="Npgsql Data Provider" invariant="Npgsql" description=".Net Data Provider for PostgreSQL" type="Npgsql.NpgsqlFactory, Npgsql, Culture=neutral, PublicKeyToken=xxxxxxxxxxxxxxx"/>
    </DbProviderFactories>
  </system.data>
  <system.net>
    <defaultProxy>
      <proxy proxyaddress="http://xx.xx.xx.xx:8080" bypassonlocal="true" />
    </defaultProxy>
  </system.net>
  <system.web>
    <sessionState timeout="2880"></sessionState>
    <httpRuntime maxRequestLength="4194304" />
    <customErrors mode="Off" />
    <httpHandlers>
      <add path="Reserved.ReportViewerWebControl.axd" verb="*" type="Microsoft.Reporting.WebForms.HttpHandler, Microsoft.ReportViewer.WebForms, Version=10.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=xxxxxxxxxxxxx" validate="false" />
    </httpHandlers>
    <compilation debug="true" targetFramework="4.0">
      <assemblies>
        <add assembly="System.DirectoryServices, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B03F5F7F11D50A3A" />
        <add assembly="Microsoft.ReportViewer.WebForms, Version=11.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=89845DCD8080CC91" />
        <add assembly="Microsoft.ReportViewer.Common, Version=11.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=89845DCD8080CC91" />
        <add assembly="Microsoft.Build.Framework, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B03F5F7F11D50A3A" />
        <add assembly="System.Management, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B03F5F7F11D50A3A" />
        <add assembly="System.Windows.Forms, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B77A5C561934E089" />
        <add assembly="System.Design, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B03F5F7F11D50A3A" />
        <add assembly="System.Web.Extensions.Design, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" />
        <add assembly="mscorlib, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B77A5C561934E089" />
        <add assembly="System.Net, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B03F5F7F11D50A3A" />
        <add assembly="Microsoft.ReportViewer.WebForms, Version=11.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=89845DCD8080CC91" />
      </assemblies>
      <buildProviders>
        <add extension=".rdlc" type="Microsoft.Reporting.RdlBuildProvider, Microsoft.ReportViewer.WebForms, Version=10.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=xxxxxxxxxxxxxx" />
      </buildProviders>
    </compilation>
    <authentication mode="Forms">
      <forms loginUrl="~/Account/Login.aspx" timeout="2880" />
    </authentication>
    <membership>
      <providers>
        <clear />
        <add name="AspNetSqlMembershipProvider" type="System.Web.Security.SqlMembershipProvider" connectionStringName="ApplicationServices" enablePasswordRetrieval="false" enablePasswordReset="true" requiresQuestionAndAnswer="false" requiresUniqueEmail="false" maxInvalidPasswordAttempts="5" minRequiredPasswordLength="6" minRequiredNonalphanumericCharacters="0" passwordAttemptWindow="10" applicationName="/" />
      </providers>
    </membership>
    <profile>
      <providers>
        <clear />
        <add name="AspNetSqlProfileProvider" type="System.Web.Profile.SqlProfileProvider" connectionStringName="ApplicationServices" applicationName="/" />
      </providers>
    </profile>
    <roleManager enabled="false">
      <providers>
        <clear />
        <add name="AspNetSqlRoleProvider" type="System.Web.Security.SqlRoleProvider" connectionStringName="ApplicationServices" applicationName="/" />
        <add name="AspNetWindowsTokenRoleProvider" type="System.Web.Security.WindowsTokenRoleProvider" applicationName="/" />
      </providers>
    </roleManager>
  </system.web>
  <system.webServer>
    <modules runAllManagedModulesForAllRequests="true" />
    <validation validateIntegratedModeConfiguration="false" />
    <handlers>
      <add name="ReportViewerWebControlHandler" preCondition="integratedMode" verb="*" path="Reserved.ReportViewerWebControl.axd" type="Microsoft.Reporting.WebForms.HttpHandler, Microsoft.ReportViewer.WebForms, Version=10.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a" />
    </handlers>
  </system.webServer>
  <system.serviceModel>
    <bindings />
    <client />
  </system.serviceModel>
  <runtime>
    <assemblyBinding xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v1">
      <dependentAssembly>
        <assemblyIdentity name="System.Runtime" publicKeyToken="b03f5f7f11d50a3a" culture="neutral" />
        <bindingRedirect oldVersion="0.0.0.0-2.6.10.0" newVersion="2.6.10.0" />
      </dependentAssembly>
      <dependentAssembly>
        <assemblyIdentity name="System.Threading.Tasks" publicKeyToken="b03f5f7f11d50a3a" culture="neutral" />
        <bindingRedirect oldVersion="0.0.0.0-2.6.10.0" newVersion="2.6.10.0" />
      </dependentAssembly>
      <dependentAssembly>
        <assemblyIdentity name="System.Net.Http" publicKeyToken="b03f5f7f11d50a3a" culture="neutral" />
        <bindingRedirect oldVersion="0.0.0.0-2.2.29.0" newVersion="2.2.29.0" />
      </dependentAssembly>
      <dependentAssembly>
        <assemblyIdentity name="System.Net.Http.Primitives" publicKeyToken="b03f5f7f11d50a3a" culture="neutral" />
        <bindingRedirect oldVersion="0.0.0.0-2.2.29.0" newVersion="2.2.29.0" />
      </dependentAssembly>
      <dependentAssembly>
        <assemblyIdentity name="log4net" publicKeyToken="669e0ddf0bb1aa2a" culture="neutral" />
        <bindingRedirect oldVersion="0.0.0.0-2.0.8.0" newVersion="2.0.8.0" />
      </dependentAssembly>
    </assemblyBinding>
  </runtime>
  <appSettings>
    <add key="aspnet:MaxHttpCollectionKeys" value="9999" />
    <add key="aspnet:MaxJsonDeserializerMembers" value="9999" />
  </appSettings>
</configuration>

 

Alguém consegue ajudar no problema?

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site you accept our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.