Jump to content
peterpah

Carregamento de dados dinamicamente

Recommended Posts

peterpah

Boas eu queria saber se me podiam ajudar eu queria implementar um carregamento dinâmico de dados sem precisar de recorrer a paginação .

Obrigada .

Share this post


Link to post
Share on other sites
HappyHippyHippo

podes ser mais expelícito no que pretendes ?


IRC : sim, é algo que ainda existe >> #p@p

Share this post


Link to post
Share on other sites
peterpah

Tipo por exemplo anda para baixo com o scroll e ele automaticamente carregar os registos que estão na base de dados.

Share this post


Link to post
Share on other sites
HappyHippyHippo

então estudo um pouco de javascript e dá um pulo pelo AJAX.

assim que tiveres mais à vontade diz


IRC : sim, é algo que ainda existe >> #p@p

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site you accept our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.