Jump to content

moedeiro emp800


Srmarinhas

Recommended Posts

  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

se calhar não me expliquei bem.

é o seguinte trabalho com maquinas de diversão e um moedeiro que uso chama-se "emp800" v6.

eu estou a fazer um projecto onde queria incorporar o moedeiro , ex quando uma moeda entrasse executava uma ação.

mandei um email para a empresa do mesmo e eles so me forneceram o código em c.

se por acaso alguém souber como consigo pô-lo em vb.net agradecia.

Link to comment
Share on other sites

Tens vários sites que em que consegues converter C# para VB.Net

http://www.developerfusion.com/tools/convert/csharp-to-vb/

http://converter.telerik.com/ (converte ficheiros)

http://www.carlosag.net/tools/codetranslator/ (converte ficheiros)

http://www.dotnetspider.com/convert/csharp-to-vb.aspx

E também podes compilar em C# e usar um Diassembler para VB.Net...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site you accept our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.